"המכללה היא מקום מאוד מפנק, יש שם המון תמיכה, המון רצון שהסטודנטים יצליחו.
הקורסים היו מוצלחים, הלימודים נגעו במגוון גדול של נושאים, הייתה חשיפה להרבה מאוד תחומים חשובים.
את התואר השני עשיתי באוניברסיטה העברית במיקרוביולוגיה, כך שלימודי התואר הראשון תרמו לי מקצועית בעבודתי הנוכחית.
כיום אני מנהל איכות במעבדת ה"גיחון", תאגיד המים של ירושלים. מי השתייה בי-ם נדגמים מדי יום בבדיקה כימית ומיקרוביילית. אני מרוצה מהעבודה ומכך שבחרתי בתחום של עבודה סביבתית. העבודה שלי במהותה מאוד חשובה וכן מהווה חידוש ואתגר עבורי."