"התחלתי ללמוד לימודי אומנות באוניברסיטת תל אביב, ובעקבות קורס שעברתי הבנתי שאני לא בתחום הנכון ושאני צריכה ללמוד צילום. כשהגעתי למכללה האקדמית הדסה וההרשמה כבר נסגרה, לא הייתי מוכנה לקבל "לא" והתעקשתי במשך שבועיים עד שהסכימו לקבל אותי. לימים סיימתי את החוג בהצטיינות.
היו לי שם מרצים מדהימים, לחיים. עד היום אני מתייעצת אתם, חלקם חברים טובים שלי. הלימודים מבחינתי היו שנים שבהן שאבתי כמויות של ידע בתחום הצילום. הייתה אוירה ביתית, משפחתית, הייתה לנו כיתה מקסימה, רבים מהם נשארו חברים שלי עד היום.
במהלך השנים ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי בתחום הצילום, עד שהגעתי לתחום הקולינרי. כיום העיסוק שלו כולו הוא סביב צילום קולינרי. אני עצמאית ומעסיקה הרבה צלמים פרילנסרים בתחום. אנחנו עוסקים בייצור תוכן שיווקי עבור לקוחות בתחום האוכל. אני עובדת עם חברות כמו שטראוס, תנובה, שופרסל, ערוץ האוכל, ועוד. בנוסף, אני מעבירה סדנאות צילום קולינרי בארץ וברומניה."
צילום פרופיל: יובל טבול