ביקורם של נשיא וסגנית נשיא אוניברסיטת סלוס פילדלפיה ארה"ב במכללה

20/11/2022 | אופטומטריה | מדעי הראייה והאופטומטריה M.Optom

פרופ' מיכאל מיטלמן, נשיא אוניברסיטת סלוס (פילדלפיה ארה"ב) וד"ר מליסה ויטק, דיקנית וסגנית נשיא לבינלאומיות באוניברסיטה, ביקרו בשבוע שעבר במכללה האקדמאית הדסה. פרופ' מיטלמן העביר הרצאה בצהריים אקדמי בחוג לאופטומטריה בנושא חשיבות של אופטומטריה בבריאות הציבור. בנוסף, הרצה בפני סטודנטים שנה א' בנושא אופטומטריסטים כמטפלים ראשוניים במערכת הבריאות. ד"ר ויטק העבירה הרצאה בנושא סרטן והעין לסטודנטים לאופטומטריה שנה ג'. השניים פגשו גם את נשיא המכללה, פרופ' ברטולד פרידלנדר והעניקו לו אות הוקרה של אוניברסיטת סלוס. כמו כן, במסגרת הביקור קיימה ד"ר ויטק סדנה על ענווה תרבותית לצוות המנהלי במכללה, הסדנה עוררה עניין רב ועברה בהצלחה מסחררת. את החלק האחרון של הביקור בילו ויטק ומיטלמן ביחידה הבינלאומית ובפגישה עם נציגי מחלקות שונות, ביניהם פרופ' משה קן, מנהל הרשות למחקר, ד"ר טלי בלנק מנהלת הבלנדר ויעל קפלין האחראית על קידום גיוון במכללה. הביקור הסתיים בתצפית מבניין הלמסלי וסיור בגלריה עזריאלי הממשיכה להניב תערוכות מפתיעות ומרגשות.