פתיחת קורסי המעבדה בחוג למדעי המעבדה הרפואית בשנים ב' ו-ג'

13/11/2023 | ד"ר איילת ארבל-עדן | מדעי המעבדה הרפואית

בשבוע החולף פתח החוג למדעי המעבדה הרפואית את קורסי המעבדה לתלמידי שנה ג (גם בקמפוס בנביאים וגם בשטראוס), עם כ-82 סטודנטיות וסטודנטים שהגיעו באופן פרונטלי למעבדות המכללה, עברו תדרוך ע"י מרצה הקורס, שיחה קצרה עם ראש החוג, והחלו בעבודה המעשית במעבדה. למעט מספר מצבים בודדים, הסטודנטים הגיעו בזמן, מוכנים וערוכים ללמידה באופן מעורר הערכה.

קורסי המעבדות של תלמידי שנה ב יפתחו השבוע. סבב נוסף של מרבית המעבדות יפתח מאוחר יותר במהלך הסמסטר, על מנת לאפשר לתלמידנו הנמצאים במילואים לבצע את תהליך ההכשרה החשוב, בצורה המייטיבית. אנו חוג מעשי שמכשיר את תלמידינו לעבודה במעבדות רפואיות, הללו חיוניות עכשיו יותר מבימים של שיגרה. אנחנו גאים בסטודנטים שלנו שמבינים את חשיבות המקצוע ולמרות המורכבות, מגיעים כבר עתה, מוכנים ללמידה.

בתמונה, ד"ר זהבית קריב-ענבל במעבדת תרביות תאים, המעבדה הראשונה שנפתחה הסמסטר בקמפוס.