כיום, כשאני מתמחה באחת הפירמות הגדולות בתחום ראיית חשבון, אני יכול לומר שכל הקורסים שלמדתי במסגרת החוג, כולל העיוניים, קשורים לדברים בהם אני עוסק והם מיושמים בעבודה עצמה.
החלטתי ללמוד במכללה האקדמית הדסה בחוג לכלכלה וחשבונאות כי הרגשתי שאני מקבל יחס חם ואישי עוד בשלב ההרשמה, התקשורת שהייתה ביני לבין הסגל והמנהלה הייתה בגובה העיניים. גם המרצים וגם ראש החוג תמיד היו זמינים. ראש החוג היה אדיב וסבלני במיוחד והיה זמין גם לשיחות טלפוניות למענה וייעוץ בכל שאלה שהייתה.
היה לנו מרצה בשם חסן עוויסה (טואפרה) מרצה עם הכרות למעסיקים רבים והוא היה מחבר את הסטודנטים למקומות עבודה שונים והדריך אותנו לראיונות עבודה. הרגשתי שבמכללה תמיד יש אווירה טובה, יחס משפחתי, קיימת תחושה של רב-תרבותיות – ישנן קבוצות שונות ממגזרים שונים, בעלות דעות שונות ויש כבוד הדדי בין כולן.
חגית פרימן, מנהלת המרכז לניהול קריירה, ליוותה את הסטודנטים בשנה א' והסבירה לנו איך לבנות קורות חיים. היו גם סדנאות מעולות לאורך כל התואר שהנחו אותן מומחים בתפקידים בכירים שחיברו אותי לתעשייה. בתום הסדנאות הרגשתי שאני מוכן ברמה המקסימלית להצלחה בריאיון עבודה.
גם תכנית המתמחים "הדבר הבא" חיברה אותי לתעשייה ואפשרה לי לטעום ממה שקורה בפועל בשוק העבודה. כשסיימתי את הלימודים ידעתי בדיוק איך שוק העבודה נראה ומה מצפה לי מבחינה תעסוקתית, מה יהיו הדרישות ממני וזאת בזכות ההכנה המקיפה של המרכז לניהול קריירה.