לקח לי המון זמן להחליט איזה תחום לימודים מתאים לי. תחום מדעי הרוח משך אותי מגיל צעיר אך לא הבנתי איך לבנות קריירה עם תואר שיכול להיות מאוד כללי. כשלושה חודשים לפני תחילת הלימודים נתקלתי במודעה המגייסת צוערים לקורס צוערים של משרד החוץ. אני חושבת שזה היה הרגע בו קיבלתי אישור על תחום הלימודים בו בחרתי. הבחירה במכללה האקדמית הדסה הגיעה לאחר שקראתי את הסילבוס וידעתי לזהות את שמות המרצים שרובם מגיעים מהתעשייה, הבנתי שהמכללה היא הבחירה הנכונה ללמוד בחוג לפוליטיקה ותקשורת.
אחד הדברים שאני זוכרת לטובה מהלימודים במכללה – זה הסגל. סגל מקצועי עם עבר והווה מרשימים. המרצים לימדו מתוך חוויה אישית ולא מתוך תיאוריות. בנוסף, האופציה להשתתף במסלול "דיפלומטיה ציבורית" שהעניק לי כלים פרקטיים בעבודה מול גורמים זרים היווה בונוס מאוד רציני בקורות החיים שלי.
כיום אני משמשת כשליחת הסוכנות היהודית באוניברסיטת Stony Brook בניו-יורק. במסגרת התפקיד אני עובדת עם סטודנטים יהודים ולא יהודים על מנת לחזק את הקשר והזיקה אל מדינת ישראל. אני אחראית על תכניות ישראל באוניברסיטה, בניית קואליציות באוניברסיטה עם קבוצות סטודנטים על מנת ליצור סביבה פרו-ישראלית בקמפוס.
אני חושבת שהערך המוסף איתו אני מגיעה לתפקיד זה הידע הנרחב על מדינת ישראל היום. ההיסטוריה של המדינה מעניינת אך לעיתים לא רלוונטית עבור הסטודנט האמריקאי. הסטודנט האמריקאי שואל שאלות קשות ואין לו סבלנות לתשובות מתחמקות. לכן, זה שהיום אני מסוגלת לתת נקודת מבט ישראלית מרעננת, עם יכולת לנתח אירועים פוליטיים שמתרחשים בישראל, עובדת לטובתי. לימודי פוליטיקה ותקשורת ומהות השליחות עובדים כמקשה אחת. הלימודים העניקו לי את המידע והכלים הנחוצים עבור השליחות ועבודה עם סטודנטים בנושא מדינת ישראל.