תחילה התעניינתי בעולם הדוקומנטרי והעיתונות. החלטתי ללמוד במכללה האקדמית הדסה כי רציתי לימודים שיכוונו אותי למה שקורה בשוק העבודה.
במהלך שנות לימודי, נהניתי ממתקנים, מדפסות, חללי עבודה מקצועיים. מרצים כגון רלי אברהמי, זיו קורן, אדי ג'רלד היו מצוינים, התמחו בתחומם והטביעו בנו את הידע מהעולם המקצועי שלהם.
בשנה האחרונה ללימודים, התקיים קורס התמחות. היה כדאי לעבור את ארבע השנים הקודמות להגיע לקורס הספציפי הזה. התמחתי אצל סטייליסט מזון מוכר מאוד, גיליתי תחום שהיה חדש לי לגמרי והחלטתי להמשיך בתחום. אחרי ההתמחות המשכתי לעבוד אצלו ולמדתי את המקצוע לעומק.
עם הזמן יצאתי לדרך כעצמאי כסטייליסט וכצלם מזון.
אני מתחבר מאוד לעבודה עם העולם המסחרי בתחום המזון, לקבלת בריף מלקוח ובניית קונספט ויזואלי שישרת את מטרות הלקוח, לחשיבה על הויזואליה של התוצר גם דרך העין שלי כצלם וגם דרך העין שלי כסטייליסט.
בלי ההתמחות מטעם הלימודים במכללה, לא הייתי נמצא במקום בו אני נמצא היום.