"את האמת שבכלל למדתי קונדיטוריה לפני שהתעסקתי בצילום. מה שמשך אותי זה לדעת איך לצלם בצורה טובה יותר את האוכל שאני עושה, וככה נכנסתי לעולם הצילום, עיצוב, וסטיילינג של אוכל. רציתי לדעת לעשות את הדברים בצורה הכי טובה שאפשר כולל סידור, עיצוב, ההפקה ויום צילומים.
בחרתי במכללה האקדמית הדסה כי שמעתי שמהבחינה המקצועית החוג מאוד טוב, ידעתי שבהדסה אקבל את השילוב בין הדברים האמנותיים כאשר לא אפספס בדרך את הצד הטכני - שחשוב לא פחות. מבחינה מקצועית טכנית במכללה יש מחסן עם ציוד מתקדם כמו שצריך, חדר מחשבים, מדפסות, לא בכל מוסד יש ציוד ברמה הזאת.
מבחינת הסגל המקצועי היו הרבה אנשים מהתחום שכיף ומעניין ללמוד מהם, אתה יודע שאתה לומד מאנשים הטובים בתחום. גם היחס האישי שיש במכללה מאד משמעותי, אפשר לבוא ולהתייעץ עם המרצים על עבודות זה לא מובן מאליו.
היום אני מצלם בעיקר למגזינים וללקוחות שאנחנו עובדים איתם. הלימודים מאוד עזרו לי, אין ספק שלצאת לעולם האמתי זה לגמרי אחרת אבל באמת מכינים אותך לשוק, בצורה הכי אמתית וכנה. גם מהבחינה הזאת היו הרבה קורסים שתרמו, למשל סטודיו, שממש עזר בחשיבה ובהתמודדות עם פרויקטים מחוץ למכללה.
מה שאני הכי אוהב בעבודה שלי זה שאני עושה את כל התהליך: מהתכנון ועד לשלב הביצוע. אני מאוד אוהב לראות דברים קורים, אוהב לראות דברים מתפרסמים אם זה באתר או במגזין. כשרואים את זה בחוץ, מוצר מוגמר שבתוכו מלא פרטים קטנים, ואני יודע שאני עשיתי את זה ומקבל תגובות טובות וזה מספק".