נושאי הקורס: מדידת פרמטרים קינטיים של ריאקציה אנזימטית ותלות פעילות אנזים בפרמטרים שונים. עיכוב ריאקציה אנזימתית על ידי מעכבים תחרותיים ולא-תחרותיים. שיטות הפרדה בביוכימיה, בעיקר שיטות הפרדת חלבונים ואנזימים בכרומטוגרפיה ובג'ל ובדיקת פעילותם. הסטודנטים יתנסו גם בשיטה לזיהוי סוכרים מחזרים ובשיטה לקביעת רמת חלבון. בכל ניסויי המעבדה יושם דגש על עקרונות כמו שימוש בעקום כיול, ביקורות, חזרות ועיבוד התוצאות כולל שימוש בתוכנת Excel. באחד ממפגשי הקורס הסטודנטים יבקרו במעבדה ביוכימית קלינית וישמעו הסברים על הבדיקות המתבצעות במעבדה.